Toont alle 8 resultaten

Polijstpasta

Het polijsten van jouw auto is een dankbare klus, zeker wanneer je professionele polijstpasta gebruikt. Met kwalitatief goede polijstpasta gaat het polijsten een stuk eenvoudiger en het resultaat is verbluffend. Je auto glimt dankzij de polijstpasta als vanouds zoals toen hij de showroom uitreed.

De ene polijstpasta is de andere niet, daar zijn de professionals het wel over eens. Vakspecialisten in de autobranche weten precies welke polijstpasta het beste resultaat oplevert met zo min mogelijk moeite om te verwerken. Niet voor niets wordt de Cartec Refinish Polijstpasta alom gewaardeerd door de ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Autopoets.nl is dé specialist op het gebied van onderhoudsproducten voor je auto. Wij laten ons graag informeren door specialisten in de autobranche, zoals poetsbedrijven en dealers. Daarom zijn wij in staat om je een volledig verzorgingspakket voor jouw auto aan te bieden. Zo vind je op onze site alle polijstmiddelen van Cartec om jouw auto als een professional te polijsten.

YouTube player
44.95

Car detailing

Cartec Refinish 12000

56.30
Aanbieding!
48.50

Car detailing

Refinish Compound 5000

43.50
Aanbieding!
69.95
59.00

Maximaal resultaat polijsten door kleurcodes

Cartec heeft polijsten een stuk gemakkelijker gemaakt door aan de hand van kleuren aan te geven welke soort polijstschijf nodig is om maximaal resultaat te behalen. De Cartec polijstschijven hebben ook dezelfde kleur gekregen, zowel de polijstschijven voor roterende polijstmachines als de polijstschijven voor excentrische polijstmachines. Zo is het een stuk gemakkelijker om jouw auto op de juiste wijze te behandelen met polijstpasta.

Cartec_Refinish_Line_Professionele_Polijst_Middelen_Auto

Gradaties grofheid polijstmiddel voor autolak

Elke autolak is anders en elke autolak heeft een andere soort behandeling nodig. Daarom zijn er ook verschillende soorten polijstpastas gemaakt met de bijbehorende polijstschijven.

De ene autolak heeft diepe krassen en daarom een zware polijstmethode nodig, terwijl een autolak die last heeft van hologrammen een veel lichtere polijstmethode nodig heeft.

Polijstpasta voor verweerde lakken en krassen

De Cartec Refinish Diamond Cut 3000 is zeer geschikt om te gebruiken op verweerde, harde en krasbestendige lakken. Deze polijstpasta kun je het beste gebruiken in combinatie met de grove, groene polijstschijven van Cartec. Op deze manier is het mogelijk om diepe krassen, spuitnevel, sinaasappeleffect, stofjes en zakkers nagenoeg moeiteloos te verwijderen. Met de hand of met een polijstmachine; deze polijstpasta is zowel geschikt voor roterend als excentrisch-roterend polijsten.
Cartec_Refinish_Fast_Cut_3000_Polijstmiddel_Autopoets_NL
De Cartec Refinish Diamond Cut 3000 polijstpasta is zelf-smerend waardoor je verder geen water nodig hebt. Bovendien bevat deze polijstpasta geen siliconen waardoor het zeer gemakkelijk uit te poetsen is. Je ziet direct het resultaat door de hoge glans die je krijgt.

Polijstpasta voor doffe lakken

De Cartec Refinish Compound 5000 polijstpasta is uitermate geschikt voor doffe en geoxideerde autolakken. Deze professionele polijstpasta van Cartec wordt dikwijls gebruikt voor nieuwe en vers gespoten autolakken. Op deze manier worden veel voorkomende lakproblemen zoals spuitnevel, stofjes en zakkers direct opgelost.

Deze polijstpasta kun je gebruiken in combinatie met de zachtere, gele polijstschijven. Je kunt deze polijstpasta gebruiken wanneer jij je auto met de hand behandelt, maar hij is ook geschikt voor roterend en excentrisch-roterend polijsten met een polijstmachine.
Cartec_Refinish_Compound_5000_Polijstmiddels_Autopoets_nl
De Cartec Refinish Compound 5000 is niet vettig en veroorzaakt nauwelijks stofvorming. Het gebruik van water is niet nodig door de zelf-smerende formule van deze polijstpasta. Het product is volledig siliconenvrij waardoor het eenvoudig in gebruik is en na afloop een verbluffend hoge glans geeft.

Polijstpasta voor hologrammen en kleine krasjes

De professionele polijstpasta Cartec Refinish Final Cut 9000 is uitermate geschikt voor hologrammen en kleine krasjes. Hij verwijdert snel hologrammen, swirl marks (micro-marring)) en fijne krasjes. Je kunt deze polijstpasta het beste gebruiken in combinatie met de fijnere witte polijstschijven waarbij je zowel roterend als excentrisch-roterend kunt polijsten. Uiteraard kun je deze polijstpasta ook gebruiken wanneer je een behandeling met de hand geeft.
Cartec_Refinish_Final_Cut_9000_polijstmiddel_Pasta_Autopoets_NL
Ook de Cartec Refinish Final Cut 9000 is volledig vrij van siliconen waardoor het zeer eenvoudig uit te poetsen is, zelfs met de hand. Je bent verzekerd van een schitterende hoogglanzende afwerking waardoor jouw auto straalt als nooit te voren.

Polijstpasta voor hologrammen en kleine krasjes

De Cartec Refinish Ultra Finish 12000 polijstpasta is de meest fijne polijstpasta en het perfecte product voor een diepglanzend en volledig hologramvrij resultaat. Je kunt dit product het beste gebruiken in combinatie met de meest fijne, zwarte polijstschijven. Deze fijne polijstpasta is geschikt voor roterend als excentrisch-roterend polijsten alsmede met de hand polijsten.
Cartec_Refinish_12000_Polijstmiddel_Autopoets_NL
Vaak wordt deze Cartec Refinish Ultra Finish 12000 gebruikt nadat een auto is behandeld met Cartec Refinish Diamond Cut 3000, Cartec Refinish Compound 5000 of Cartec Refinish Final Cut 9000. Op deze manier wordt je auto vakkundig nabehandeld waarmee het allerbeste resultaat wordt bereikt.

De Cartec Refinish Ultra Finish 12000 is een 100% siliconenvrij product en laat bovendien geen vette laag achter op jouw autolak. Het is een ideaal product voor detailers om een autolak volledig af te werken.

Zeker in combinatie met de Cartec Refinish Panel Spray ben je zeker van een verbluffend effect Hiermee verwijder je in een handomdraai alle polijstresiduen, siliconen en oplosmiddelen van jouw autolak. Het resultaat zal je versteld doen staan.

Breng na het polijsten een goede waslaag aan!

Na het polijsten van jouw auto, is het noodzakelijk om een goede waslaag aan te brengen. Daarmee bescherm jij je autolak en voorkom je dat jouw auto snel weer dof wordt. Wij adviseren je gebruik te maken van de professionele wax Cartec Refinish Waxcoat om jouw auto optimaal te beschermen.
Cartec_Refinish_WaxCoat_Autopoets_NL
Cartec Refinish Waxcoat is een professionele wax uit de Cartec Refinish Line. Deze autowax geeft een extreem gladde oppervlak en een zeer diepe glans. De Waxcoat dient idealiter direct te worden toegepast na het polijsten van de Cartec Refinish producten.

Jij dient deze waxcoat overigens handmatig aan te brengen voor een optimaal effect. Je kunt de Cartec Refinish Waxcoat het beste op de autolak aanbrengen met een soft applicator pad. Nadat het is gedroogd, kun je de lak met een zachte microvezeldoek op hoogglans wrijven. Hij is overigens zeer gemakkelijk in gebruik en eenvoudig aan te brengen en te verwerken.

Verschillende soorten waslagen mogelijk

Natuurlijk kun je ook een andere soort waslaag aanbrengen, afhankelijk van je autolak. De Cartec Express Wax bijvoorbeeld, is de ideale autowax voor nieuwe lakken. Deze is een hoogwaardige autowax die een diepe glans geeft en bovendien zeer goede bescherming biedt. Het laat bovendien geen witte resten achter op kunststof delen.

De Cartec Excellent PTFE is een hoogwaardige autowax met teflon (PTFE). Door de unieke samenstelling van deze professionele autowax geeft hij een uitmuntende en langdurige bescherming voor je autolak. Deze autowax werkt snel op nieuwe lakken en is ideaal als nabehandeling na het polijsten.

Cartec Perfect Polish is een andere optie en bevat een speciale combinatie van een zeer fijn polijstmiddel en hoogwaardige waxingrediënten. Deze autowax is uitermate geschikt om kleine krasjes te verwijderen. Hij heeft een licht polijstende werking en is gemakkelijk in te wrijven en weer uit te poetsen. Na een Refinish polijstbehandeling is deze waxbehandeling wellicht overbodig, afhankelijk van de staat van je autolak.

Je kunt de waslaag op je auto het beste aanbrengen met een applicator of een Polishing Wipe Doek. De was uitpoetsen gaat het beste met een microvezeldoek.

Promo Pack voor de beginnende autopolijster

Wanneer je niet precies weet welk polijstmiddel het beste is voor jouw autolak, kun je gebruikmaken van het Cartec Refinish Promo Pack. Normaal gesproken heeft een fles Cartec Refinish een inhoud van een liter. In het Promo Pack koop je in een keer 5 verschillende flessen van 150 ml elk. Zo kun je heel eenvoudig en laagdrempelig uitvinden wat voor jou leidt tot het mooiste resultaat.

In dit voordeelpak vind je Cartec Refinish Diamond Cut 3000 (150ml) voor “Extreme Cutting Power”, Cartec Refinish Compound 5000 (150ml) voor “Fast Cutting Power”, Cartec Refinish Final Cut 9000 (150ml) voor “One Step Cutting Power”, Cartec Refinish Ultra Finish 12000 (150ml) voor “High Gloss Finish” en Cartec Refinish WaxCoat (150ml) voor “High Gloss Protection”. Meer heb je niet nodig om jouw auto in topconditie te houden.

Voor sterk verontreinigde autolakken

De Cartec Super Lakreiniger is een siliconenvrij polijstmiddel en speciaal bedoeld om sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde autolakken te polijsten en zo de originele glans terug te geven. De Cartec Super Lakreiniger is ook geschikt voor het verwijderen van lichte spuitnevel en krassen. De Cartec Super Lakreiniger is zowel met een polijstmachine als met de hand te verwerken.

Bij Autopoets.nl kun je ook terecht voor polijstschijven in verschillende maten en hardheid. De polijstschijven zijn handig voorzien van kleurencodes. Je vindt bij Autopoets.nl zowel polijstschijven voor roterende polijstmachines als excentrisch roterende polijstmachines.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!