Toont alle 5 resultaten

Cartec Glasreiniger maakt je ruiten glashelder

In deze blog gaan we het hebben over de Cartec glasreiniger, speciaal ontworpen om autoruiten te reinigen. Als er iets is waar we op moeten letten tijdens het rijden, is het wel onze zichtbaarheid. Schone autoruiten zorgen ervoor dat we de weg beter kunnen zien en ons veiliger voelen tijdens het rijden. Maar hoe krijgen we die autoruiten weer helemaal schoon?

Waarom glasreinigers gebruiken?

Er zijn veel producten op de markt die we kunnen gebruiken om onze autoruiten schoon te maken, zoals water en zeep, maar deze producten zijn vaak niet specifiek ontworpen voor het reinigen van glas. Hierdoor kunnen er strepen of krassen achterblijven op de ruiten, wat kan leiden tot verminderde zichtbaarheid. Glasreinigers zijn speciaal gemaakt voor het reinigen van glas, waardoor ze efficiënter zijn en geen strepen of krassen achterlaten.

44.95
9.9544.95
44.95

Glasreiniger

Cartec Glass Foam

8.70
Aanbieding!
132.95

Wat zijn de verschillende soorten glasreinigers?

Er zijn verschillende soorten glasreinigers beschikbaar op de markt. Sommige zijn bedoeld voor binnen- en buitenruiten, terwijl andere specifiek zijn ontworpen voor de buitenruiten. Sommige glasreinigers zijn speciaal gemaakt voor het verwijderen van insecten of roet, terwijl andere geschikt zijn voor het verwijderen van stickers of etiketten.

YouTube player
.
Het is belangrijk om de juiste glasreiniger te kiezen voor de taak die je wilt verrichten. Lees altijd de aanwijzingen op het product voordat je begint met reinigen.

Hoe gebruik je glasreinigers?

Het gebruik van glasreinigers is eenvoudig. Hier zijn een paar stappen die je kunt volgen:

Maak de autoruiten eerst voorzichtig schoon met water en een zachte doek of spons.

Spray de glasreiniger op de autoruiten.

Wrijf de autoruiten schoon met een microvezeldoek.

Het is belangrijk om te onthouden dat glasreinigers niet gebruikt moeten worden op warme of in de volle zon. Dit kan leiden tot snellere uitdroging van het product, waardoor er strepen achterblijven.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!