Toont alle 3 resultaten

Polijstmachine excentrisch of roterend?

Al onze polijstmiddelen zijn te verwerken met een polijstmachine. Indien je de keuze maakt te werken met een polijstmachine merk je al snel dat het gehele proces vergemakkelijkt en versnelt wordt. Bij het verwerken van sommige poetsmiddelen zal het resultaat ook beter zijn dan wanneer je het poetsmiddel met de hand verwerkt. Voor de volledigheid bieden wij je een polijstmachine en bijbehorende materialen zoals houders en polijstschijven.

 

349.95
32.95

Polijstmachine

Polijstmachine Roterend

349.95

Wij bieden alleen polijstmachines van professionele kwaliteit aan. Deze zijn over het algemeen duurder in aanschaf, maar ze zijn veel krachtiger en hebben een variabel toerental wat zeer belangrijk is tijdens het polijsten. Tevens zijn deze machines veel degelijker, zijn goed uitgebalanceerd en gaan heel wat jaren mee.
Er worden op diverse sites goedkope polijstmachines aangeboden van rond de 100,- á 150,- euro. Deze machines voldoen meestal niet omdat ze nauwelijks drukkracht kunnen hebben. Bij iets teveel druk vallen deze machines stil, maken een gigantische herrie en gaan snel stuk.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op ACCEPT te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!