Toont alle 6 resultaten

Autoshampoo

Jouw auto heeft het buiten soms zwaar te verduren. Zure regen, insecten, pollen, teer, olie en ander straatvuil plakken al snel op de lak van je auto. Omdat vuil zich op den duur hecht, kan de lak van jouw auto worden aangetast. Daarom is het ten zeerste aan te bevelen om je auto regelmatig goed te wassen met een goede auto shampoo.

Het belang van een goede autoshampoo wordt vaak onderschat. In de eerste plaats maakt een professionele autoshampoo een auto echt goed schoon. Het zorgt er immers voor dat vuil van je lak loslaat zonder dat het schadelijk is voor je lak. Daarnaast geeft een goede autoshampoo ook een beschermlaag zodat je auto beter wordt beschermd.

De glans die de autoshampoo geeft, maakt het natuurlijk helemaal af zodat het lijkt alsof jouw auto net de showroom uitrijdt. Autopoets.nl is dé specialist op het gebied van het goed onderhouden van je auto. Wij gebruiken alleen professionele reinigingsmiddelen en autoshampoos. Op deze manier krijgt jouw auto precies de behandeling die hij verdient.

44.95
9.9544.95
13.9578.95
9.9544.95
38.60
Aanbieding!
132.95

Hoe was je een auto?

Het is in de eerste plaats van groot belang dat je een auto aan de buitenkant reinigt zonder krassen te veroorzaken. Krassen wordt veroorzaakt door wrijving met zand en ander vuil. Wanneer je niet genoeg water gebruikt, de verkeerde autoshampoo toepast en niet beschikt over een goede autospons, kunnen door de wrijving lelijke krassen ontstaan. Hier dien je dus goed op te letten wanneer jij je auto wast.

Daarnaast dien je een autoshampoo te gebruiken dat vuil effectief verwijdert zonder agressief te zijn voor de autolak. Daarom selecteer je altijd een pH-neutrale autoshampoo. Door de auto met een pH-neutrale autoshampoo schoon te maken, zorg je ervoor dat je niet hard hoeft te boenen want dat niet is bevorderlijk voor jouw lak. Een pH-neutrale shampoo laat ook de wax laag intact zodat je auto nog steeds geniet van de bescherming van de laatste waxbehandeling.

YouTube player

Gebruik geen huis-tuin-en-keuken reinigingsmiddelen!

Het verbaast ons telkens weer dat er nog zo veel mensen zijn die een auto wassen met bijvoorbeeld een afwasmiddel. Een afwasmiddel is immers een sterke reiniger en is bovendien vet oplossend waardoor autowielen opeens wel schoon worden.

Maar door het vet oplossende karakter van een afwasmiddel is het veel te agressief voor autolakken. Het haalt bovendien de aangebrachte waslaag weg zodat je laatste poetsbeurt voor niets is geweest. Na het wassen met afwasmiddel krijgt jouw auto daarom juist een matte glans.

Het is aan te raden om altijd een speciaal samengestelde autoshampoo te gebruiken, zoals de Cartec Wash & Wax Autoshampoo. Op deze manier reinig jij je lak uitstekend en onderhoud je tegelijkertijd de waslaag.

Voorkom wassen in de wasstraat

Het is zeer verleidelijk om naar een wasstraat of wasbox te rijden om jouw auto te laten wassen. Lekker gemakkelijk en bovendien vallen de kosten ook alleszins mee. Een wasstraat dien je eigenlijk te vermijden als jij geeft om jouw autolak.

Allereerst worden in een wasstraat hard draaiende vinyl borstels gebruikt. Deze borstels kunnen door de snelheid kleine krasjes creëren. Door de hoge druk worden zand en modder zeer hard langs je auto geschuurd, wat op den duur een zichtbaar negatieve invloed heeft op jouw autolak.

Daarnaast wordt je auto in een wasstraat ook niet goed gewassen. Het meeste oppervlakkige vuil wordt wel verwijderd, maar hardnekkig vuil blijft juist zitten. Daarnaast worden ook moeilijk bereikbare plekjes niet gewassen zodat vuil in hoekjes blijft zitten. Denk maar eens aan je buitenspiegels of lichtmetalen velgen die niet erg schoon uit een wasstraat komen.

Auto met de hand wassen

De beste methode om je auto te wassen is met de hand in combinatie met een veilige autoshampoo en een goede autospons. Wanneer jij een goede autoshampoo zoekt, dan kies je het beste voor de Cartec Wash & Wax Autoshampoo. Je merkt direct dat het wassen van jouw auto veel gemakkelijker gaat en dat je auto een mooie, diepe glans krijgt.

Je kunt ook het Cartec Autopoets Pakket voor Interieur en Exterieur aanschaffen om te beschikken over de beste middelen om je auto te wassen. Jij hebt dan een compleet pakket vol met Cartec autopoetsmiddelen zoals de Cartec Wash & Wax Autoshampoo, Cartec Super Lakreiniger, Cartec Perfect Polish, Cartec Glas Reiniger, Cartec Dash Fresh, Cartec Velgen Reiniger, Cartec Vinyl, 2 microvezeldoeken, een autowashandschoen en een zeem in koker.

Splash Autoshampoo Cartec

Je auto wassen met Cartec Wash & Wax Autoshampoo is volgens Autopoets.nl de beste keuze. Tijdens het wassen van je auto, merk je direct dat het hier om een ander soort autoshampoo gaat. Het is actief schuimend waardoor het schoonmaakproces nagenoeg vanzelf gaat.

Je zult versteld staan hoe snel jij je auto wast en de mooie, diepe glans die achterblijft. Bovendien zie je dat jouw auto langer schoon blijft door het vuilafstotende karakter van deze effectieve autoshampoo.

Waterafstotend effect

Door het waterafstotende effect van de Cartec Wash & Wax Autoshampoo is droogzemen nagenoeg overbodig. Je ziet dat de druppels van jouw auto afrollen waardoor er nauwelijks water op je auto achterblijft.

Het zijn juist opdrogende waterdruppels die lelijke kalkvlekken achterlaten op je auto. Op deze manier ziet jouw auto er nog steeds niet mooi glimmend uit. Tenzij je de autoshampoo van Cartec gebruikt natuurlijk. En dat zonder zemen!

Kortom, met de Cartec Wash & Wax Autoshampoo krijg je in één keer veilige reiniging, behoud van je waslaag en een glans verhogend effect.

Voor extra glans

De bedoeling van het wassen van een auto is dat deze na afloop glimt. Je bereikt dit gewenste effect alleen als je een glansrijke autoshampoo gebruikt, zoals de Cartec Wash & Wax Autoshampoo. Deze autoshampoo geeft een diepe glans aan jouw autolak.

Niet voor niets wordt deze autoshampoo volop professioneel gebruikt in autowasserijen, showrooms en tentoonstellingen. Dat bewijst de effectiviteit van deze shampoo, omdat professionals ook vertrouwen op dit product. Juist door het glanzende effect, het gemak in gebruik en de ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding.

Ook voor de grootgebruiker

Standaard wordt de Cartec Wash & Wax Autoshampoo verkocht in flessen van 500ml. Dit is normaal gesproken goed voor talloze autowasbeurten. Maar ben je een grootverbruiker, dan kun je de Cartec Splash Autoshampoo in grootverpakkingen van 5 liter kopen. Een stuk voordeliger en zo weet je zeker dat je echt voor de komende periode voorzien bent van de een professionele autoshampoo.

Wax autoshampoo

Om jouw auto direct tijdens het wassen een waxbehandeling te geven, kun je kiezen voor een autoshampoo met wax. Zo sla je twee vliegen in een klap. In plaats van om je auto te wassen met de Cartec Splash Autoshampoo, was je jouw auto met de Cartec Wash & Wax Autoshampoo. Zo zorg je ervoor dat jij je lak wast en zeer grondig behandelt wat voor een extreem diepe glans zorgt.

Wanneer jij de Cartec Wash & Wax Autoshampoo gebruikt, is het wel van groot belang dat je van tevoren al het grove vuil van jouw auto verwijdert. Zo voorkom je krassen op jouw auto. Om je auto te drogen kun je tenslotte een Big Fat Orange zeem gebruiken, zodat jouw auto weer in volle glorie glanst.

Goede bescherming van je auto

Doordat de Cartec Wash & Wax Autoshampoo uit microfijne deeltjes bestaat, hecht deze zich als een homogene beschermlaag op je autolak. Op deze manier beschermt deze laag jouw auto optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil.

Bovendien zorgt deze wax shampoo voor een water- en vuilafstotende laag. Zo blijft je lak in optimale conditie met volledig behoud van de extreem diepe glans en kleur van de lak. Door jouw auto regelmatig met deze speciale autoshampoo met wax te wassen, blijft de beschermlaag altijd in topconditie.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!