Toont alle 8 resultaten

Auto interieur reiniger

Veel mensen wassen hun auto regelmatig aan de buitenkant. Helaas wordt het auto interieur vaak vergeten. Natuurlijk, het exterieur van een auto wordt nu eenmaal een stuk sneller vies dan het interieur.

Toch vormt zich toch aan de binnenkant van je auto langzamerhand een vuillaagje, bijvoorbeeld op het dashboard, wat eenvoudig kan worden verwijderd met een auto interieur reiniger. Als je maar een goede auto interieur reiniger gebruikt.

32.95
44.95
9.9544.95
Aanbieding!
132.95
Uitverkocht

Auto interieur reiniger

Uniters Fabric Care

32.95

Auto interieur reiniger

Uniters Microfiber Care

24.95

Auto interieur reiniger

Uniters Wood Care

24.95

Vuil, vet en nicotine verwijderen

De grootste boosdoeners van vuil aan de binnenkant van je auto zijn vuil, vet en nicotine. Vuil van nicotine wordt vanzelfsprekend veroorzaakt door mensen die in de auto roken. Regelmatig schoonmaken met een goede auto interieur reiniger voorkomt dat er een lelijke gelige waas aan de binnenkant van de auto vormt.

auto interieur reiniger

Vetvlekken komen vaak door vingerafdrukken op alle gladde onderdelen aan de binnenkant van de auto, zoals het dashboard en de deurgrepen. Vuil is vaak de grootste boosdoener van een vies en onverzorgd interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zand en aarde wat in de auto achterblijft en etensresten. Het is belangrijk om vuil regelmatig schoon te maken om te voorkomen dat hardnekkige vlekken ontstaan.

Cartec Auto Interieur reiniger

De Cartec auto interieur reiniger is een sterk geconcentreerd reinigingsproduct voor het schoonmaken van de binnenkant van je auto, zoals de bekleding en het plafond. Het grote voordeel van deze krachtige auto interieur reiniger is dat het geen sporen of witte resten achterlaat nadat het is opgedroogd. Dat is toch vaak frustratie nummer 1 bij het schoonmaken van het interieur van je auto.

Bij het schoonmaken van het interieur van je auto is het belangrijk om de juiste materialen te gebruiken. Allereerst dien je een handvernevelaar te hebben zodat je het schoonmaakmiddel gelijkmatig kunt verdelen. Vervolgens heb je een goede spons of borstel nodig om vuil goed te reinigen. Nabehandelen kan met een vochtig microvezeldoekje.

Cartec heeft ook een Cartec royal 80 allesreiniger die je voor zowel het interieur als het exterieur van je auto kunt gebruiken. Deze is net zo effectief en je kunt bijvoorbeeld ook vliegen verwijderen die aan de voorkant van je auto kleven.

Vuil verwijderen met Waxquard Interior Fix

De Cartec Essentials Interior Multi Cleaner is een andere auto interieur reiniger met een unieke samenstelling. Het is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van het interieur van een auto. Nicotineaanslag, olie, vet en vuil hebben geen schijn van kans. Dit reinigingsproduct is sterk geconcentreerd zodat zelfs hardnekkige vlekken gemakkelijk worden verwijderd van het dashboard, de deurpanelen en stoelbekleding.

Dit auto interieur schoonmaakmiddel is zeer eenvoudig om te gebruiken. Sprayen is voldoende waarna je het met een zachte borstel of doek kunt schoonvegen zonder lelijke strepen achter te laten.

YouTube player

 

Eenvoudig autostoelen reinigen

De bekleding van je auto kun je even gemakkelijk reinigen en beschermen met de fabric care. Het is een specifieke autostoelen reiniger die geschikt is voor de meeste vezels. Het grote voordeel van deze stoelenreiniger is dat jij je autostoelen kunt reinigen zonder ze te hoeven stomen. Je bent al binnen enkele minuten klaar en je hoeft niet eens je stoelbekleding te verwijderen.

Omdat je stoelbekleding kan blijven zitten, is de kans een stuk minder groot dat er vlekken ontstaan tijdens het schoonmaakproces. De stoelen kunnen snel drogen (het droogt al binnen een uur!) zodat je daarna meteen kunt genieten van autostoelen die er weer als nieuw uitzien.

De fabric care kit bestaat uit de Textile Cleaner en de Textile Protector. Naast autostoelen reinigen kun je ze ook een beschermlaag geven. Deze spray is op waterbasis en biedt bescherming tegen etensresten, vetvlekken en zelfs zweetvlekken. Deze beschermlaag kan overigens direct na het schoonmaken worden aangebracht als de stoelen nog nat zijn.

Textiel bekleding schoonmaken

Naast het af en toe reinigen van autostoelen is het ook zeer belangrijk om textiel regelmatig schoon te maken. Zo zorg je ervoor dat je autostoelen er niet lelijk en vies uitzien. Bovendien kan bepaald vuil op deze manier niet diep in de vezels doordringen. Met een schoonmaakmiddel zoals microfibre cleaner voorkom je ernstige schade aan je autostoelen, zoals verkleuring en deels ook slijtage.

De microfibre cleaner kit bestaat uit twee onderdelen om microvezels schoon te maken. Het schoonmaakmiddel is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van etensresten (eiwitten), drankresten (tannine) en inktvlekken. Met de meegeleverde microvezeldoek kun je al het oppervlaktevuil (droog) verwijderen. Zo herstel je ook de fluweelachtige uitstraling van de microvezels.

Spoed bij ongelukjes

In elke auto gebeurt wel eens een ongelukje. Dat kan best wel lelijke vlekken achterlaten, zeker wanneer je ze niet direct behandelt en dat is onderweg niet altijd mogelijk. Daarom is het goed om te weten dat er de SOS fabric kit bestaat. Deze kit bewaar je gemakkelijk in je dashboardkastje, is zeer gemakkelijk in gebruik te nemen en hij verwijdert de meeste vlekken in zowel geweven als ongeweven materialen (denk bijvoorbeeld aan microvezel) onmiddellijk.

Deze kit bevat vier effectieve middelen voor het verwijderen van alle vlekken uit stoffen bekleding. Ook is hij zeer effectief bij oude vlekken die al in de vezels zijn gedrongen. Hij verwijdert vlekken van onder andere drank, sappen, voedsel, saus, pen, urine, bloed, braaksel en lippenstift. Daarom is de SOS fabric kit simpelweg onmisbaar voor thuis en onderweg!

Hout reinigen interieur auto

Veel auto’s hebben ook hout verwerkt in het interieur, zoals houten deurlijsten en houten dashboardlijsten. Dit vergt weer een andere manier van schoonmaken. Normale interieur reiniger kun je vaak wel gebruiken, maar hout vraagt toch een speciale behandeling. Op deze manier houd je het hout veel langer mooi.

De wood cleaner is zo’n speciale hout reiniger voor in auto’s. Dit schoonmaakmiddel voor hout is speciaal ontwikkeld om vuil en vet van houten panelen te verwijderen. Ook kun je dit reinigingsmiddel voor hout gebruiken bij andere harde oppervlakten. Zo hoef je geen agressieve schuurmiddelen te gebruiken die het hout ernstig kunnen aantasten.

Deze wood cleaner is zeer effectief waardoor je geen kracht hoeft te zetten bij het schoonmaken. Om de klus af te maken, kun je de houten lijsten in jouw auto afwerken met wood polish (ook inbegrepen in deze hout schoonmaak kit). Dit is een combinatie van bijenwas met olie en versterkt de natuurlijke kenmerken van het hout. Zo komt de schoonheid van je kostbare hout weer volledig tot zijn recht.

Met de wood cleaner ben je er zeker van dat je geen krassen of markeringen achterlaat op het hout. In de hout schoonmaakkit worden ook drie speciale zachte doeken meegeleverd waarmee je deze dankbare klus kunt klaren. De houtreiniger is snel, efficiënt, voordelig en bovendien milieuvriendelijk. Het is ontworpen om jouw schoonmaakklus snel te klaren.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!