Toont alle 2 resultaten

Motorreiniger

Het is belangrijk om de motorruimte van de auto regelmatig schoon te maken. Dit helpt niet alleen bij het behoud van de uitstraling van de auto, maar kan ook problemen met de werking van de motor helpen voorkomen. Hieronder zijn enkele stappen die u kunt volgen om de motorruimte van uw auto schoon te maken.

11.9549.95
Aanbieding!
132.95

Laat de motor afkoelen voordat je begint met schoonmaken. Dit voorkomt verbranding of verwondingen. Verwijder overtollig vuil en stof met een stofzuiger of een kwast. Gebruik geen water of schoonmaakmiddelen op elektrische onderdelen of andere gevoelige componenten.

Gebruik de Cartec Essentials Engine Wash om de motorruimte te reinigen. Spuit de motorruimte in en maak gebruik van een zachte borstel of doek om de oplossing aan te brengen en wrijf zachtjes over de oppervlakken.

Maak gebruik van een hogedruk reiniger

Gebruik een hogedrukreiniger om hardnekkig vuil te verwijderen. Zorg ervoor dat de hogedrukreiniger niet te dicht bij elektrische onderdelen wordt gericht en dat er geen water in de openingen van de motor komt.

Droog de motorruimte af met een schone doek of zeem. Zorg ervoor dat alle oppervlakken droog zijn voordat u de motor start.

Controleer regelmatig de motorolie- en koelvloeistofniveaus en vervang deze indien nodig.

Het is aanbevolen om de motorruimte van uw auto elke 6 maanden schoon te maken. Dit helpt bij het behoud van de uitstraling van uw auto en kan problemen met de werking van de motor helpen voorkomen.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!