Toont alle 6 resultaten

Cartec allesreiniger voor hardnekkige vlekken

De Cartec allesreiniger is een uniek product dat speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van auto’s. Dit product is geschikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken, aanslag en vuil op de carrosserie, velgen, banden en interieur van de auto.

De Cartec allesreiniger is een krachtige formule die is samengesteld uit actieve reinigingsmiddelen die diep in het oppervlak dringen om vuil en aanslag efficiënt te verwijderen. Hierdoor wordt de auto weer als nieuw, zonder dat er krassen of beschadigingen achterblijven.

32.95
44.95
9.9544.95
9.9544.95
Aanbieding!
132.95

Voor alle voertuigen geschikt

Het gebruik van de Cartec allesreiniger is eenvoudig. Je kunt het product aanbrengen met een spuitfles of een doek en het vervolgens afspoelen met water. Het is ook geschikt voor gebruik in een hogedrukreiniger.

Een van de grootste voordelen van de Cartec allesreiniger is dat het geschikt is voor alle soorten auto’s. Of je nu een personenauto, een vrachtwagen of een motor hebt, de Cartec allesreiniger werkt op alle oppervlakken.

Daarnaast is de Cartec allesreiniger ook milieuvriendelijk. Het bevat geen agressieve chemicaliën of schadelijke stoffen en is biologisch afbreekbaar. Dit maakt het product veilig voor gebruik en voor het milieu.

Al met al is de Cartec allesreiniger een uitstekend product voor het reinigen van jouw auto. Het is eenvoudig in gebruik, krachtig in werking en milieuvriendelijk. Hierdoor is de auto weer als nieuw, zonder dat er krassen of beschadigingen achterblijven.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!