Toont alle 9 resultaten

Cartec autowasborstels

Een autowasborstel is een essentieel onderdeel van het proces om een auto schoon te houden. Er zijn verschillende soorten autowasborstels verkrijgbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen.

De meest populaire autowasborstel is de zachte borstel. Deze is gemaakt van synthetisch haar en is zacht genoeg om de lak van de auto te beschermen terwijl het toch stevig genoeg is om vuil en stof te verwijderen. Deze borstel is ideaal voor het reinigen van auto’s lak, ramen en wielen.

Autowasborstel

Automatten borstel

10.50
17.50

Autowasborstel

Bokkenpoot Wheelsan 40mm

20.50
16.95

Een wasborstel maakt efficiënt en grondig schoon

Er is ook een hardere borstel verkrijgbaar, die meer geschikt is voor het verwijderen van hardnekkig vuil en stof. Deze borstel is vaak gemaakt van nylon of andere hardere materialen en is ideaal voor het reinigen van auto’s wielkasten, grille en andere moeilijk bereikbare plekken.

Een andere populair soort autowasborstel is de waterabsorptie borstel. Deze borstel is gemaakt van microvezel en is speciaal ontworpen om water op te nemen en vast te houden, waardoor minder water nodig is tijdens het wassen van de auto. Deze borstel is ook zacht genoeg voor gebruik op de lak van de auto.

Ten slotte zijn er ook speciale borstels verkrijgbaar voor specifieke taken, zoals het reinigen van wielen en velgen of het verwijderen van insecten achterop de auto.

In het algemeen is een autowasborstel een veelzijdig hulpmiddel dat in staat stelt om de auto efficiënt en grondig schoon te houden. Door de juiste borstel te kiezen voor de taak waarvoor je hem gaat gebruiken, kunt je de levensduur van de auto’s lak beschermen en een professionele uitstraling behouden.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!