Toont alle 2 resultaten

Velgenlak en de velgenspuitring

Velgen spuiten met een velgenlak en de velgenspuitring is een geweldige manier om de velgen er weer als nieuw uit te laten zien. Velgen zijn een belangrijk onderdeel van een voertuig en krijgen veel te verduren, van weersinvloeden tot stoeprandschade en zelfs gewoon ouderdom. Velgen spuiten is een eenvoudige en betaalbare manier om de velgen er weer als nieuw uit te laten zien.

Een velgenspuitring is een metalen ring die rond de rand van de velg wordt geplaatst. Het beschermt de velg tegen overspray op de autoband. Velgenlak is een speciaal soort verf die specifiek is ontworpen voor velgen. Het is duurzaam en kan tegen een stootje, en geeft uw velgen een glanzende afwerking.

Velgenlak

Velgenlak zilver

10.40

Velgenlak

Velgenspuitring

39.95

Ontvetten en schuren van de velg

Het spuiten van de velgen begint met het reinigen van de velgen. Dit is belangrijk omdat vuil en stof de hechting van de verf kan verminderen. Gebruik een stevige borstel en de Cartec velgenreiniger om de velgen grondig schoon te maken. Schuur daarna de velg met schuurpapier korrel 120 en neem de velg af met een ontvetter.

Plaats vervolgens de velgenring rond de rand van de velg.
Nu kan je beginnen met spuiten. Houd de spuitbus ongeveer 30 cm van de velg en spuit in een gelijkmatige beweging. Nu kan je de ring verwijderen. Laat de verf drogen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dit kan variëren van enkele minuten tot een paar uur. Nadat de verf is opgedroogd, is de velg klaar.

Het spuiten van de velgen met een velgenring en velgenlak is een eenvoudige manier om jouw velgen er weer als nieuw uit te laten zien. Het beschermt de velgen tegen roest en geeft ze een glanzende afwerking. Volg deze stappen en jouw velgen zullen er als nieuw uitzien.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!