Toont alle 6 resultaten

Poetsdoeken

Auto poetsen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van een auto. Het is belangrijk om regelmatig uw auto te wassen en te poetsen om de lak te beschermen en de algehele uitstraling van uw auto te behouden. Er zijn veel verschillende methoden en producten die u kunt gebruiken om uw auto te poetsen, maar een van de meest populaire methoden is het gebruik van poetsdoeken.

Poetsdoeken zijn speciaal ontworpen om auto’s te poetsen en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals microvezel, katoen of wol. Microvezel poetsdoeken zijn de meest populaire keuze omdat ze zacht zijn voor de lak van de auto, absorberend en geschikt voor het verwijderen van vuil, stof en vingerafdrukken.

2.55
3.75

Poetsdoeken

Polishing Wipe Doek

4.95
Aanbieding!

Car detailing

Wax Applicator Pads

4.95

Gebruik altijd schone poetsdoeken

Het gebruik van poetsdoeken is een eenvoudig proces. Je begint met het wassen van de auto met de autoshampoo van Cartec. Dit helpt om groot vuil en stof te verwijderen. Vervolgens kan je een poetsmiddel toevoegen aan een poetsdoek en deze over de auto wrijven. Dit helpt om de lak van de auto te reinigen en te beschermen.

Er zijn ook speciale poetsdoeken verkrijgbaar voor specifieke delen van de auto, zoals de ruitenwissers en de wielen. Deze doeken zijn speciaal ontworpen om deze gebieden efficiënt te reinigen zonder de lak van de auto te beschadigen.

Het is belangrijk om te onthouden dat je altijd een schone doek moet gebruiken om de auto te poetsen. Gebruik nooit een doek die eerder is gebruikt voor een ander doel, zoals het afvegen van olie of andere chemicaliën. Dit kan de lak van de auto beschadigen.

In samenvatting, poetsdoeken zijn een efficiënte en gemakkelijke manier om de auto te poetsen. Ze zijn zacht voor de lak van de auto, absorberend en geschikt voor het verwijderen van vuil, stof en vingerafdrukken. Gebruik altijd schone doeken en volg de aanwijzingen op het poetsmiddel om ervoor te zorgen dat uw auto er altijd glanzend uitziet.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!