Toont alle 5 resultaten

Cockpitspray

Cockpitspray is een product dat speciaal is ontwikkeld om het interieur van en auto te reinigen en te beschermen. Het wordt vaak gebruikt voor het verwijderen van vuil, vet en andere verontreinigingen van het dashboard, de bekleding en de vloermat.

De spray kan ook worden gebruikt om de originele kleur en glans van het interieur te behouden en te beschermen tegen UV-straling.

Er zijn verschillende soorten cockpitsprays beschikbaar, elk met specifieke eigenschappen en voordelen. Sommige sprays zijn speciaal ontworpen om kleine krassen en deuken op het dashboard te verwijderen. Andere cockpitsprays bevatten UV-filters die helpen om verkleuring van het dashboard en de bekleding te voorkomen.

44.95
12.9567.95
Aanbieding!
132.95

Auto interieur reiniger

Uniters Wood Care

24.95
YouTube player
.

Een schoon en fris ruikend interieur

Het gebruik van cockpitspray is eenvoudig. Je kunt het spuiten op een schone, droge microvezeldoek of op een zachte borstel. Veeg vervolgens de oppervlakken af met de doek of borstel. Voor het beste resultaat, is het aan te raden om het interieur van de auto regelmatig te reinigen en te beschermen met cockpitspray.

Een van de voordelen van cockpitspray is dat het helpt om de waarde van de auto te behouden door het interieur in goede staat te houden. Het is ook een efficiënte manier om vuil, vet en andere verontreinigingen te verwijderen en te voorkomen dat deze zich opnieuw ophopen.

Bovendien, een schoon en fris ruikend interieur kan bijdragen aan een aangenamere rijervaring.

In samenvatting, cockpitspray is een gemakkelijk te gebruiken product dat speciaal ontworpen is om het interieur van de auto te reinigen en te beschermen tegen verontreiniging en UV-straling. Het kan helpen om de waarde van de auto te behouden en bijdragen aan een aangenamere rijervaring. We raden aan om het regelmatig te gebruiken voor het beste resultaat.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!