Toont alle 5 resultaten

De Cartec autospons

Het wassen van een auto met een autospons is een eenvoudige en efficiënte manier om jouw voertuig schoon te maken. Een goede auto-spons is gemaakt van zacht materiaal en is speciaal ontworpen om vuil en stof te verwijderen zonder de lak of de afwerking van je auto te beschadigen.

Uitverkocht
2.95
44.95

Autospons

Cartec autospons

2.95
12.70

Autospons

Vinyl Spons

1.50

Autowassen met de autospons

Hieronder zijn enkele tips voor het wassen van de auto met een autospons:

Begin met het verwijderen van grof vuil met een hogedrukreiniger of een tuinslang. Dit zorgt ervoor dat je niet overbodig druk uitoefent op de lak van je auto tijdens het wassen. Maak de spons nat met schoon water voordat je begint met wassen. Dit helpt om stof en vuil op te nemen en voorkomt krassen op de lak van jouw auto.

Gebruik een milde auto-shampoo om de spons vochtig te maken voordat je begint met wassen. Dit zorgt voor een betere reiniging en voorkomt dat de auto lak krassen oploopt. Was de auto in secties, beginnend bovenaan en werkend naar beneden. Werk in cirkelvormige bewegingen en vermijd het gebruik van te veel druk. Dit helpt om krassen te voorkomen.

Spoel de auto af met schoon water om eventueel resterende shampoo of vuil te verwijderen.

Droog de auto af met de Cartec zeem om strepen of krassen te voorkomen.

Het is belangrijk om te onthouden dat regelmatig wassen van jouw auto met een spons helpt om de lak in goede staat te houden en beschermt tegen corrosie en verkleuring. Bovendien zorgt het voor een aantrekkelijkere uitstraling van uw auto.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!