Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Car detailing

Car detailing biedt uitkomst wanneer je met autopoetsen niet meer het gewenste resultaat bereikt. Het woord zegt het al: bij car detailing gaat het om de details, om de kwaliteit van het poetsen. Je behandelt, in tegenstelling tot autopoetsen, specifieke plekken van je auto(lak). Je besteedt aandacht aan de plekken waar hardnekkig vuil zit, waar bijvoorbeeld de autolak hobbelig of ruw aanvoelt.

Omdat dit zo’n precies klusje is, is het belangrijk om de beste materialen aan te schaffen. Hiermee bereik je daadwerkelijk het gewenste resultaat en bovendien in een fractie van de tijd in vergelijking met minder goede care detailing materialen. Goede car detailing middelen doen het werk immers voor jou.

19.95

Car detailing

Cartec Refinish 12000

56.30
40.65
Aanbieding!
26.95
11.95

Auto leer behandelen

Leathermaster Leather Care

24.95
169.95

Van top tot teen

Car detailing gaat om het spic en span maken van je complete auto. Niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Hardnekkig vuil op de autolak, vlekken in je autostoelen, vergeelde koplampen of een zwart uitgeslagen uitlaat. Met de juiste car detailing middelen worden al jouw auto onderdelen – waar mogelijk – in nieuwstaat teruggebracht.

Voor elk onderdeel bieden wij de beste producten van Cartec of andere fabrikanten aan. Deze car detailing producten worden ook professioneel ingezet, zoals poetsbedrijven, showrooms en autotentoonstellingen. Dat bewijst wel dat dit dé middelen zijn om je auto weer in nieuwstaat te brengen.

Auto wassen

Je auto onderhanden nemen begint natuurlijk met je auto wassen. Was je auto grondig met een goede autoshampoo zoals Cartec Wash & Wax auto shampoo zodat al het oppervlakkige vuil wordt verwijderd. Met een professionele autoshampoo wordt veel meer vuil losgemaakt dan met een reguliere autoshampoo. Gebruik ook een professionele spons zodat de klus grondig en eenvoudig wordt geklaard.

Na het wassen zie je exact waar je auto extra aandacht nodig heeft. Hardnekkige spikkels, vliegroest en aangeplakte remstof worden op deze manier direct zichtbaar, zodat je weet welke details je moet aanpakken. Het is belangrijk om na het wassen je auto goed te drogen. Hierna kun je direct je car detailing behandelingen beginnen.

Hardnekkige vlekken op autolak verwijderen

De eerste stap is om hardnekkige vlekken van je autolak te verwijderen. Je kunt hier een car detailing product voor gebruiken zoals Cartec lakgum. Hiermee verwijder je al het aangekoekte vuil van je autolak. Een autolak hoort glad aan te voelen en met deze lakgum (ook wel auto klei genoemd) wordt al het vuil als het ware uit de lak getrokken.

Het fraaie van dit product is dat je precies de plekken behandelt waar het vuil zich bevindt. Je hoeft dus niet je hele auto onder handen te nemen, maar alleen specifieke details. Na deze behandeling is echt al het vuil aan de buitenkant van je auto verdwenen en is de lak klaar om behandeld te worden.

Waxen en polijsten

Om je lak te beschermen dien je een wax aan te brengen. Dit kan handmatig of met een polijstmachine. Een polijstmachine maakt deze klus wel een stuk eenvoudiger en loont zeker de moeite als je jaarlijks je auto even onderhanden wilt nemen. Je hoeft bij elke behandeling niet per se nieuwe polijstschijven te gebruiken. Maak ze wel goed schoon voordat je begint om krassen te voorkomen. Zo weet je zeker dat je auto de behandeling krijgt die het verdient.

Je kunt een normale autowax gebruiken zoals Cartec Express Wax een detailing car wax zoals de Cartec Refinish Waxcoat of een wax met een polijstmiddel zoals Cartec Perfect Polish. Met zo’n polijstmiddel worden ook kleine krasjes verwijderd door het polijstproces. Je zult versteld staan hoeveel beschadigingen gewoon verdwijnen na zo’n proces. Met een professionele car wax is je autolak volledig beschermd waardoor vuil niet meer kan hechten aan de lak zodat je er weer een tijdje tegenaan kunt gaan.

cartec refinish

Andere car detailing producten om je auto te polijsten zijn onder andere Cartec Refinish 12000, Cartec Refinish Panel Spray, Cartec Refinish Compound 5000, Cartec Refinish Diamond Cut 3000 en Cartec Refinish Final Cut 9000. Stuk voor stuk zijn dit professionele polijstproducten die ideaal zijn voor de echte car detailer.

Vliegroest en remstof verwijderen

Ook de wielen en je uitlaat verdienen extra aandacht bij car detailing. Vliegroest, metaaldeeltjes en remstof blijven plakken aan je wielen en uitlaat zodat ze niet meer glanzen. Vaak kun je nog wel oppervlakkig vuil verwijderen, maar blijft er toch vuil zitten. Zeker in de hoekjes.

Met een product zoals Cartec Fallout Remover geef je jouw velgen de aandacht die ze verdienen. Met dit professionele reinigingsmiddel verdwijnt al het vuil als sneeuw voor de zon. Cartec Fallout Remover is PH-neutraal en verricht geen schade aan bijvoorbeeld rubber, wieldoppen en metaal.

Koplampen niet vergeten

Een belangrijk detail wat vaak wordt vergeten zijn de koplampen. Deze hebben het best zwaar te verduren en mogen niet ontbreken bij jouw car detailing behandelingen. Koplampen bepalen voor een groot deel de algemene indruk van je auto. Wanneer ze verweerd zijn, geeft dat je auto vaak een verouderde uitstraling.

koplampen polijsten autopoets nl

Met de Cartec koplamp restauratie set maak je jouw koplampen weer zo schoon als nieuw, hoe verweerd je koplampen ook zijn. Een opfrisbeurt loont zeer de moeite om je auto weer in topconditie te brengen.

Binnenbekleding schoonmaken

Tenslotte betreft car detailing ook het interieur van je auto. Autostoelen kunnen er na verloop van tijd smoezelig uitzien door uiteenlopende vlekken. Etensresten zijn vaak boosdoener nummer 1, maar ook sigarettenrook heeft een slechte invloed. Met een product zoals Vlekken Verwijderaar SOS verwijder je daadwerkelijk alle vlekken uit je stoelen.

Je geeft exact aandacht aan de plekken waar de vlekken zich bevinden. Na deze eenvoudige behandeling zijn alle vlekken weg en zien je stoelen er weer als nieuw uit.

Na al deze car detailing behandelingen ziet je auto er weer spic en span uit!

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!