Enig resultaat

Chroom poetsen

Veel auto’s zijn voorzien van chromen onderdelen. Chromen grills, chromen sierlijsten, chromen deurgrepen of chromen velgen zijn prachtige details. Het geeft je auto een wat meer luxe en exclusieve uitstraling. Zeker wanneer je chroom afzet tegen een donkere autolak, maar dan moet het chroom wel echt glanzen zodat het eruitziet alsof je het door een ringetje kunt halen.

Wanneer je niet over de juiste producten beschikt, behaal je niet het gewenste resultaat. En bovendien kan zo’n klus om het chroom te poetsen ook een eeuwigheid duren wanneer je geen gebruik maakt van de beste chroompoetsmiddelen. Maak daarom gebruik van professionele producten voor chroom poetsen. Succes gegarandeerd en dat in een fractie van de tijd.

Chroom poetsen

Autosol Metal Polish

8.25

Glanzend chroom

Chroom heeft nu en dan onderhoud nodig om het schoon en glanzend te houden. In chroom zitten namelijk kleine gaatjes die niet met het blote oog te zien zijn. In deze gaatjes kan vocht komen waardoor het kan oxideren en roest zich kan ontwikkelen. Roest is natuurlijk funest voor chroom, net als voor alle metalen.

In de meeste gevallen kun je het chroom eenvoudig oppoetsen met een goede chroompoets, zoals Autosol Metal Polish. Zo kun je roest verwijderen voordat het zich echt ontwikkelt en voorkom je dat je iets opnieuw moet verchromen wat een vrij dure aangelegenheid is. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Dof chroom poetsen

Gelukkig komt het meestal niet zo ver dat chroom begint te roesten. Zeker niet als je jouw chromen onderdelen goed bijhoudt met een professioneel chroom autopoetsmiddel. Met een speciale chroompoets zorg je er namelijk voor dat dof chroom wordt omgetoverd in fraai glimmend chroom. Bovendien worden de bovengenoemde gaatjes afgesloten zodat vocht geen schijn van kans heeft.

Een speciale chroompoets voor je auto, zoals Autosol Metal Polish, zorgt voor een langdurige glans en beschermt het chroom door middel van een beschermlaagje. Het is daarom het ideale product om metaal te onderhouden zodat je auto er spic en span uitziet. Daar halen de huis-tuin-en-keukenmiddeltjes het echt niet bij.

Een veelgehoorde tip is om chroom op te blinken met krantenpapier. Ook al heeft dit ogenschijnlijk een kortstondig effect, het haalt het niet bij professionele middelen voor chroom poetsen. Deze professionele middelen bieden namelijk ook bescherming waardoor de glans langdurig blijft en er wordt optimale bescherming geboden tegen invloeden van buitenaf.

Chroom poetsen met minimale kracht

Wanneer je chroom poetst, heb je natuurlijk geen zin om heel veel kracht te zetten zodat je na het chroom poets volledig uitgeput bent. Met een chroompoetsmiddel zoals Autosol Metal Polish is dat ook helemaal niet nodig. Je hoeft slechts minimale kracht uit te oefenen om het chroom weer als nieuw te laten glimmen. Op deze manier is het poetsen van je chroom een klein klusje dat je met het grootste gemak en plezier doet.

Veilig middel

Autosol Metal Polish is ook een veilig product voor andere onderdelen van je auto. Autolak, rubber en kunststof worden niet aangetast door dit middel. Zo ben je er zeker van dat dit het juiste product is voor het oppoetsen van jouw auto.

Krasjes verwijderen

Een ander groot voordeel van een speciaal middel om je chroom te poetsen is dat het ook kleine krasjes laat verdwijnen. Of dat je de krassen in ieder geval aanzienlijk vermindert. Het bevat namelijk ook een fijn polijstmiddel waarmee jij je chroom tegelijkertijd polijst. Het is zeer mild voor je chroom, maar daarom niet minder effectief.

Vanzelfsprekend dien je jouw chroom daarom ook niet wekelijks te polijsten. Je haalt immer met polijsten een flinterdun laagje chroom weg. Maar wekelijks polijsten is ook geenszins noodzakelijk. Wanneer jij jaarlijks al het chroom van je auto even naloopt en poetst, ben je er zeker van dat je vele jaren kunt genieten van fraai glimmend chroom.

Ook voor poetsen van andere metalen

Steeds vaker hebben auto’s roestvrijstalen (RVS) onderdelen. Denk hier bijvoorbeeld aan bumperbeschermers, luchtroosters en instaplijsten. Ook hiervoor kun je het chroom autopoetsmiddel gebruiken. Het principe werkt immers hetzelfde en niet voor niets heet het Autosol Metal Polish.

Met het metaalpoetsmiddel breng je een soort van beschermlaag aan. Hiermee geef je uitstekende bescherming aan elk metaal, of het nu chroom, RVS of zelfs koper is. Door RVS te poetsen net zoals je chroom poetst, zorg je bovendien voor schitterend glimmend metaal. Hiermee kun je echt voor de dag komen.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!