Toont alle 8 resultaten

Polijstschijf excentrisch of roterend?

Excentrische polijstschijven zijn alleen geschikt voor een excentrische polijstmachine. Vanwege warmte zit er in deze schijven een gaatje in het midden voor warmte afvoer. Gebruik je een gewone roterende polijstschijf op een excentrische polijstmachine dan gaat de schijf gegarandeerd in het midden stuk omdat hij zijn warmte niet kwijt kan.
Gebruik dus altijd deze polijstschijven indien je een excentrisch polijstmachine hebt.

Polijstschijven voor een roterende polijstmachine

Elke autolak dient anders gepolijst te worden. Niet elke autolak is namelijk hetzelfde wat betreft kleur, laagdikte, hardheid etc. De polijstschijven in deze rubriek zijn geschikt om te polijsten met een Roterende Polijstmachine en hebben elk een ander structuur, kleur, diameter of schijf dikte. Maar wat is nou een Roterende Polijstmachine? Dat is een polijstmachine die alleen een ronddraaiende beweging maakt.
Voor polijstschijven voor een Excentrisch-Roterende polijstmachine zie de rubriek Polijstschijven Excentrisch.

De kleurcodes geven eigenlijk de hardheid van de polijstschijven aan. Zo is de groene polijstschijf hard, de gele polijstschijf medium, wit is fijn en de zwarte schijf is ultra fijn geschikt voor de laatste polijst afwerking. Alle polijstschijven zijn voorzien van klitteband voor een snelle wissel van de polijstschijven.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op ACCEPT te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!