Toont alle 4 resultaten

Cartec Vinyl voor kunststof delen en autobanden

Banden zwart, ook wel bekend als Cartec Vinyl, is een product dat wordt gebruikt om banden te verdonkeren en te beschermen tegen UV-straling. Het wordt vaak gebruikt in de automobielindustrie en door detailhandelaren om de uitstraling van banden te verbeteren.

44.95
12.9571.95
Aanbieding!
132.95

Bandenzwart alsof de auto uit de showroom komt

Er zijn verschillende soorten bandenzwart op de markt, waaronder vloeibare, spray- en poederformuleringen. Vloeibare bandenzwart wordt vaak aangebracht met een borstel of doek, terwijl spray-formuleringen gemakkelijker aan te brengen zijn met een spuitflacon. Poederformuleringen moeten worden opgelost in water voordat ze kunnen worden aangebracht.

Het gebruik van bandenzwart heeft enkele voordelen. Het kan de uitstraling van banden verbeteren, waardoor deze er nieuwer uitzien en de waarde van een voertuig kunnen verhogen. Het kan ook helpen om UV-straling te beschermen, waardoor banden langer meegaan.

In het algemeen is bandenzwart een product dat kan worden gebruikt om de uitstraling van banden te verbeteren en te beschermen tegen UV-straling.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!