Toont alle 7 resultaten

Een goede auto zeem droogt snel en veilig

De auto zeem is een handig hulpmiddel om de auto snel en efficiënt te drogen na een wasbeurt. In plaats van te wrijven met een doek of een wiper, kan de zeem in een enkele beweging een groot deel van het water van de auto verwijderen.

De meeste auto zemen worden gemaakt van microvezel materialen, die zacht zijn voor de lak van de auto, maar toch sterk genoeg om water efficiënt te absorberen. Deze microvezel materialen zijn ook wasbaar, waardoor ze een duurzame oplossing voor het drogen van de auto zijn.

19.95
44.95

Auto zeem

Water Wizard

12.50

Kunststof auto zeem

Er zijn verschillende soorten auto zemen verkrijgbaar, zoals de Water Wizard zeem en de kunststof autozeem. De water wizard zeem heeft een uniek textuur waardoor het water snel wordt opgenomen. De Kunststof auto zeem is zachter en geeft een streepvrij resultaat. Deze bevelen wij dan ook aan.

Het gebruik van een auto zeem is eenvoudig. Je begint met het natmaken van de zeem met water en wringt het overtollige water eruit. Daarna gaat je over de auto, waarbij je de zeem in lange, gladde bewegingen gebruikt. Het is belangrijk om de zeem regelmatig uit te wringen, zodat het overtollige water niet terug op de auto valt.

Na het drogen met een auto zeem is het aan te raden om de auto nog een laatste keer af te nemen met een droge microvezel doek, om eventuele kringen of strepen te verwijderen.

In samenvatting:
Auto zeem is een praktisch hulpmiddel voor het snel en efficiënt drogen van de auto. Het is gemaakt van microvezel materialen die zacht zijn voor de lak van de auto, maar toch sterk genoeg om water efficiënt te absorberen. Er zijn verschillende soorten auto zeem verkrijgbaar en het gebruik is eenvoudig. Het is aan te raden om na het drogen met een auto zeem de auto nog een laatste keer af te nemen met een droge microvezel doek.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op AKKOORD te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!