Microvezel reinigings kit

€ 24,95
Beschrijving

belangrijk om textiel bekleding regelmatig schoon te maken

Ten eerste voor de hygiëne en ten tweede om te zorgen dat de bekleding er mooi uit blijft zien. Bij het niet regelmatig schoonmaken van de bekleding kunnen er vetzuren door transpiratie en vuil in de vezels doordringen. Daardoor kan er ernstige schade ontstaan door verkleuring of slijtage.

Deze kit bevat 2 producten (225ml) voor het reinigen van microvezels.

Microfibre Cleaner is speciaal geformuleerd voor het verwijderen van eiwitten (voedsel), tannine (drank) en de meeste inktvlekken. Gebruik de microvezelreinigingsdoek droog om droog oppervlakte vuil te verwijderen en om de fluweelachtige uitstraling van microvezels te herstellen.

Gebruiksaanwijzing van de kit MICROVEZEL REINIGENDE DOEK:
Er zitten twee sponzen in de set inclusief en microvezeldoek. Wikkel beiden sponzen in de microvezeldoek zodat je deze makkelijker vast kunt houden. Als je met de Microfiber-reinigingsdoek over de bekleding wrijft en er geen zichtbaar vuil verwijdert, betekent dit dat het vuil in de bekleding is binnengedrongen. Gebruik dan de Microfiber Cleaner spray om de bekleding schoon te maken.

MICROVEZEL REINIGER:
Het is belangrijk de inhoud van de fles goed te schudden voor gebruik. Test eerst het product op kleurechtheid op een verborgen gedeelte van de bekleding voordat je daadwerkelijk de behandeling uit gaat voeren. Maak de bekleding licht vochtig met de microvezelreiniger. Spray op een afstand van 30 cm. Reinig de bekleding met een in warm water gedempte doek of badhandschoen. Spoel de doek uit als deze vuil wordt. Spoel de bekleding een aantal keer af met de doek om al het vuil en alle sporen van microvezelreiniger te verwijderen. Om vlekken te verwijderen spray de Microvezel Reiniger direct op de vlekken. Dep het in en wrijf de vlek weg met keukenpapier en reinig het met warm water.

Niet gebruiken op zijde, vinyl of leer.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Autopoets advies nodig?

Advies nodig over onze Professionele Cartec autopoetsproducten? 

Stuur ons een bericht via whatsapp zodat wij jou de link kunnen toesturen met het juist product!

Telefoon: +31 (0)362 070 070

Info@autopoets.nl

(afhalen niet mogelijk)
Bereikbaar van ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur.

.

Webwinkelkeurmerk

Gratis bezorging

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad)

Vanaf €75,- GRATIS verzonden
binnen Nederland 

Vanaf €100,- GRATIS verzonden
naar België 

De Cartec autopoetsproducten worden gebruikt door autoschadebedrijven, autopoetsbedrijven, autodealers en ook door een groot aantal particulieren.