Cartec Lakreiniger 500ml

Verwijdert krassen en spuitwaas
€ 11,95
Beschrijving

Cartec Lakreiniger verwijdert krassen

De Cartec Lakreiniger is een polijstmiddel om een auto te polijsten zonder siliconen. Met dit polijstmiddel kan je sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde lakken polijsten, met als resultaat de lak de originele glans terug te geven. Voor het verwijderen van lichte spuitnevel en krassen kan je de Cartec Lakreiniger ook zeer goed gebruiken. Het is een polijstmiddel die polijst zonder krassen, waardoor de lak zijn originele diepe glans terugkrijgt. De Cartec Lakreiniger kan je zowel met een Poetsmachine, als met de hand te verwerken. Gebruik altijd als nabehandeling en bescherming met extra hoogglans de Cartec Perfect Polish, Cartec Express Wax of Cartec Excellent PTFE.

Gebruiksaanwijzing:

Zorg voor een schoon oppervlak door uw autolak eerst te wassen met Cartec Splash Shampoo. Om het resultaat te optimaliseren dient u de Cartec Lakreiniger voor gebruik goed te schudden. Het product aanbrengen op een schone Polishing Wipe Doek en met draaiende bewegingen goed inwrijven. Dit zal bij voldoende druk de oxidatie/ krassen/ verontreiniging wegnemen. Indien je gebruik wenst te maken van een poetsmachine dan is het advies om op een laag toerental te beginnen. Zodra je het gewenste resultaat heeft bereikt dan kan je de resten van de autopoets met een Microvezeldoek wegnemen. Als nabehandeling dient de autolak verzegeld te worden met een autowas als Cartec Perfect Polish, Cartec Express Wax of Cartec Excellent PTFE voor extra glans en bescherming.

Inhoud 500ml flacon

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Autopoets advies nodig?

Advies nodig over onze Professionele Cartec autopoetsproducten? 

Stuur ons een bericht via whatsapp zodat wij jou de link kunnen toesturen met het juist product!

Telefoon: +31 (0)362 070 070

Info@autopoets.nl

(afhalen niet mogelijk)
Bereikbaar van ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur.

.

Webwinkelkeurmerk

Gratis bezorging

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad)

Vanaf €75,- GRATIS verzonden
binnen Nederland 

Vanaf €100,- GRATIS verzonden
naar België 

De Cartec autopoetsproducten worden gebruikt door autoschadebedrijven, autopoetsbedrijven, autodealers en ook door een groot aantal particulieren.