Auto polijstmiddelen Refinish

Wij bieden graag het volledige Cartec verzorgingspakket voor de auto aan. Daarom bieden wij in onze webshop ook diverse polijstmiddelen van Cartec aan om de auto te polijsten. Onderstaand een omschrijving van de polijstmiddelen die geschikt zijn voor alle autolakken.

Cartec Lakreiniger is een siliconenvrij polijstmiddel en speciaal bedoelt om sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde autolakken te polijsten en de originele glans terug te geven. De Cartec Lakreiniger is ook geschikt voor het verwijderen van lichte spuitnevel en krassen. De Cartec Lakreiniger is zowel met een Polijstmachine, als met de hand te verwerken. Wij bieden ook polijstschijven aan in verschillende maten en hardheid voorzien van kleurencodes. Tevens polijstschijven voor Roterende Polijstmachines als Excentrisch Roterende Polijstmachines.

Refinish "High Precision" polijstmiddelen

Cartec Refinish Line Professionele Polijst Middelen Auto


Maximaal resultaat polijsten door kleurcodes

Het is nu makkelijker om te bepalen aan de hand van de kleur welk polijstmiddel welk structuur polijstschijf nodig heeft om maximaal resultaat te behalen. 
Cartec Refinish Polijstschijven Kleurcodes Autopoets
Alle polijstschijven hebben nu ook zo hun eigen kleur meegekregen. Zowel de polijstschijven voor de roterende polijstmachines als de polijstschijven voor de excentrisch-roterende polijstmachines.

Gradaties polijstmiddel in grofheid voor autolak

Elke autolak is anders en elke lak heeft een andere behandeling nodig. De ene autolak heeft diepe krassen waardoor deze een zware polijstmethode nodig heeft en de ander autolak heeft last van hologrammen en heeft vaak maar een lichte polijst methode nodig is.

Cartec Refinish Fast Cut 3000 Polijstmiddel Autopoets NL

Cartec Refinish Diamond Cut 3000 "Extreme Cutting Power" grofste polijstmiddel uit de Refinish Line!
Zeer geschikt om te gebruiken op verweerde, harde en krasbestendige lakken. Gebruik de Diamond Cut 3000 in combinatie met de groene grove schijven. Met deze combinatie is het mogelijk om diepe (schuur) krassen , spuitnevel, sinaasappelhuid, stofjes en zakkers snel en moeiteloos te verwijderen. Geschikt voor roterend als excentrisch-roterend polijsten alsmede met de hand.

 Cartec Refinish Compound 5000 Polijstmiddels Autopoets nl

Cartec Compound 5000 voor geoxideerde en doffe autolakken. Het polijstmiddel Compound 5000 is de vervanger van de oude Compound 4800 en is uitermate geschikt voor nieuwe en vers gespoten auto lakken. De Cartec Compound 5000 verwijderd lakproblemen, zoals spuitnevel, sinaasappelhuid, stofjes, zakkers of diepe krassen. Gebruik de Compound 5000 in combinatie met de gele polijstschijven. Geschikt voor roterend als excentrisch-roterend polijsten alsmede met de hand.

Cartec Refinish Final Cut 9000 polijstmiddel Pasta Autopoets NL
Cartec Refinish Final Cut 9000 voor kleine krasjes en hologrammen
. De Final Cut 9000 verwijdert snel fijne krasjes, swirl markeringen en hologrammen en geeft tevens een hoogglanzende afwerking. Gebruik de Final Cut 9000 in combinatie met de witte polijstschijven. Geschikt voor roterend als excentrisch-roterend polijsten alsmede met de hand.

Cartec Refinish 12000 Polijstmiddel Autopoets NL
Cartec Finish 12000 voor een diepglanzend en absoluut hologramvrij resultaat!
 De laatste stap van het polijsten gebeurt met de Finish 12000 aangezien dit een heel fijn polijstmiddel betreft. Het polijstmiddel kan je ook als nabehandeling gebruikt worden na de Cartec Compound 5000. De Cartec Finish 12000 is een siliconenvrij product en laat geen vette laag achter op de autolak. Gebruik de Finish 12000 in combinatie met de zwarte polijstschijven. Geschikt voor roterend als excentrisch-roterend polijsten alsmede met de hand.


Polijsten autolak? Breng goede waxlaag aan!

Na het polijsten van de auto is het noodzakelijk om een goede waslaag aan te brengen. Daarmee beschermt de autolak en het voorkomt dat de auto snel weer dof wordt. Wij bieden in onze webshop verschillende producten aan.

Cartec Refinish Waxcoat voor een optimale lakbescherming

Cartec Refinish WaxCoat Autopoets NL
Cartec Refinish Waxcoat is een professionele wax uit de Refinish Line. De autowax geeft een zeer diepe glans en een extreem glad oppervlak. De Waxcoat dient handmatig aangebracht te worden. Ons advies is om de waxcoat altijd te gebruiken na het polijsten van de Refinish producten.

  • Cartec Express wax is een ideale autowas voor nieuwe lakken. Het betreft een hoogwaardige autowas die een diepe glans en zeer goede bescherming geeft en geen witte resten achterlaat op kunststofdelen.
  • Cartec Perfect Polish bevat een speciale combinatie van zeer fijne polijst- en hoogwaardige wasingrediënten. Daardoor is deze autowas uitermate geschikt om kleine krasjes te verwijderen. Deze autowas heeft een licht polijstende werking en is gemakkelijk in te wrijven en uit te poetsen.
  • Cartec Excellent PTFE is een hoogwaardige autowas met PTFE. Doordat deze autowas PTFE (Teflon) bevat geeft dit een nòg langdurigere en zéér goede bescherming. De Cartec Excellent PTFE werkt snel op nieuwe lakken en is ideaal als nabehandeling na het polijsten.

Breng de waslaag aan met de Applicator of een Polishing Wipe Doek. De was uit poetsen gaat het beste met een Microvezeldoek.

Polijstmiddel

Cartec_Autopoets_Pakket_200ml
€ 44,95

Cartec 200ml pakket

Totaal autopoets pakket

€ 44,95
Huidige voorraad

Artikelgegevens

lakreiniger 500
€ 11,95

Cartec Lakreiniger 500ml

Verwijdert krassen en spuitwaas

€ 11,95
Huidige voorraad

Artikelgegevens

Super lakreiniger
€ 68,65

Super Lakreiniger 5ltr

Super lakreiniger polijst zonder krassen

€ 68,65
Huidige voorraad

Artikelgegevens

Cartec_Refinish_Ultra_Finish_12000_Polijstmiddel_Autopoets_NL
€ 46,30

Cartec Finish 12000 (siliconen vrij)

Een hologramvrij resultaat

€ 46,30
Huidige voorraad

Artikelgegevens

Cartec_Refinish_Diamond_Cut_3000
€ 74,75

Cartec Refinish Diamond Cut 3000

Extreme Cutting Power

€ 74,75
Huidige voorraad

Artikelgegevens

Cartec_Refinish_Compound_5000
€ 43,30

Cartec Refinish Compound 5000

Fast Cutting Power universele compound.

€ 43,30
Huidige voorraad

Artikelgegevens

Cartec_Refinish_Final_Cut_9000
€ 59,00

Cartec Refinish Final Cut 9000

One step cutting power

€ 59,00
Huidige voorraad

Artikelgegevens

Cartec_Autopoets_150ml_Refinish_Promo_Pack
€ 52,95

150ml Refinish Promo Pack

Cartec Refinish Promo Pack

€ 52,95
Huidige voorraad

Artikelgegevens

Autopoets advies nodig?

Advies nodig over onze Professionele Cartec autopoetsproducten? 

Stuur ons een bericht via whatsapp zodat wij jou de link kunnen toesturen met het juist product!

Telefoon: +31 (0)362 070 070

Info@autopoets.nl

(afhalen niet mogelijk)
Bereikbaar van ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur.

.

Webwinkelkeurmerk

Gratis bezorging

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad)

Vanaf €75,- GRATIS verzonden
binnen Nederland 

Vanaf €100,- GRATIS verzonden
naar België 

De Cartec autopoetsproducten worden gebruikt door autoschadebedrijven, autopoetsbedrijven, autodealers en ook door een groot aantal particulieren.