Cartec Lakgum Fijn 200g

Voor fijne vervuiling van de autolak
€ 29,00
Beschrijving

Cartec Lakgum Fijn Inhoud 200g

Dit product verwijdert snel en grondig verontreinigingen van de autolak, glas, chroom, plastic, aluminium enz. Lakgum is ook ideaal om spuitnevel te verwijderen. Toepassingen: spuitnevel, vliegroest, industrie vervuiling, hars, insecten, oxidatie en remstof.

Gebruiksaanwijzing:
Het te behandelen oppervlak goed voorreinigen. Er mag geen los vuil of zand aanwezig zijn. Vervolgens neemt u de Cartec Lakgum uit de verpakking. Het te behandelen oppervlak (50x50cm) vochtig maken met de bijgeleverde Clay-Grip. De Glay-Grip zorgt voor een zeer fijne, beschermende laag die als een smeermiddel werkt bij het gebruik van de lakgum. Bewerk het oppervak met de lakgum tot alle vervuilingen zijn verdwenen en het oppervlak weer zijdeglad aanvoelt. De eventuele Glay-Grip resten kunnen met water worden afgespoeld, of worden afgenomen met een Microvezeldoek. Na gebruik de lakgum terugstoppen in de bijgeleverde verpakking.

Na de behandeling dient u de lak te waxen om de porien van de lak te dichten. Gebruik hiervoor de Cartec Perfect Polish, Cartec Excellent PTFE of de Cartec Express wax. Voor het in poetsen gebruik de Polishing Wipe Doek en om uit te poetsen de Microvezeldoek.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Autopoets advies nodig?

Advies nodig over onze Professionele Cartec autopoetsproducten? 

Stuur ons een bericht via whatsapp zodat wij jou de link kunnen toesturen met het juist product!

Telefoon: +31 (0)362 070 070

Info@autopoets.nl

(afhalen niet mogelijk)
Bereikbaar van ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur.

.

Webwinkelkeurmerk

Gratis bezorging

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad)

Vanaf €75,- GRATIS verzonden
binnen Nederland 

Vanaf €100,- GRATIS verzonden
naar België 

De Cartec autopoetsproducten worden gebruikt door autoschadebedrijven, autopoetsbedrijven, autodealers en ook door een groot aantal particulieren.