Toont alle 6 resultaten

Cartec WaxGuard een duurzame bescherming

Cartec WaxGuard is een uniek onderhoudsproduct wat veelal gebruikt wordt in de professionele branches. WaxGuard staat voor duurzame bescherming van de lak van uw auto en het geeft het een zichtbaar hogere en diepere glans.

 

Uitverkocht
15.95
Uitverkocht
14.25
Uitverkocht

Glasreiniger

Waxguard Glass Shine

9.95
Uitverkocht

Auto interieur reiniger

Waxguard interior fix

10.95
Uitverkocht
13.95
Uitverkocht

Velgenreiniger

Waxguard Wheel Cleaner

14.95

Cartec WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden, door deze verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak. Deze homogene laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een ‘open’ karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen wordt weer een feest.

Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een WaxGuard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat is het ook uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoge glans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegelingsproducten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast.

De voordelen van WaxGuard op een rijtje:
• WaxGuard beschermt tegen alle weersinvloeden
• WaxGuard voorkomt aantasting van de lak door vervuiling
• insecten krijgen minder kans zich op de lak te hechten
• zichtbaar hogere en diepere glans van de lak
• het wassen van de auto wordt gemakkelijker en kost minder tijd
• langdurige glansgarantie.

Onze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Door op ACCEPT te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies.
error: Waarschuwing: inhoud is beschermd !!