Detailing Microvezeldoek

Wax resten verwijderen met microvezeldoek
€ 9,95
Beschrijving

Detailing Microvezeldoek voor het afnemen van waxresten van de autolak

Deze ultra zachte en dikke doek met speciale microvezel constructie is zo effectief dat hij uitermate geschikt is om waxresten van de autolak af te nemen. De Detailing microvezeldoek is ook zéér geschikt voor donkere kleuren omdat het heel goed de vettige autowax opneemt. Vaak zie je vooral in de zon met name op donkere kleuren autolak nog een vettige waas zitten na het afnemen van de autowax.
Met de Detailing doek neem je deze vettige laag gemakkelijk van de autolak af!

De doek is super zacht en maakt geen krassen. De grootte betreft 40x40 cm en is extra dik.
Ook geschikt voor hoge kwaliteit waxen en 100% veilig te gebruiken op de lak.

Hoe kan ik de Detailing Microvezeldoek het beste gebruiken op de autolak?

Je kunt de doek gebruiken om meteen alle waxresten af te nemen na het aanbrengen van de autowax, maar je kunt er ook voor kiezen om deze Detailingdoek te gebruiken als tweede doek. Hieronder leggen wij uit waarom.

Als je er voor kiest om 1 doek te gebruiken voor het afnemen van de autowax dan zit de doek op een gegeven moment vol met waxresten waardoor deze niet meer goed zijn werking kan doen. Daardoor blijven er nog allerlei waxresten en vet vaak zichtbaar achter op de autolak. In dat geval is het verstandig om een tweede uitpoetsdoek te gebruiken waaronder deze Detailingdoek als laatste.

Bij het gebruik van 2 uitpoetsdoeken gebruik dan eerst een gewone Microvezeldoek om de autowax na het inpoetsen af te nemen. Wrijf met draaiende bewegingen over de wax resten en draai de doek ook regelmatig om om zo ophoping van waxresten in de doek te voorkomen.
Gebruik daarna de Detailing Microvezeldoek om de overige vette waxresten af te nemen. Zorg altijd dat de doek schoon is en laat deze nooit vallen op de grond. Hierdoor kunnen vuil en zand zich in de doek nestelen en daardoor weer krassen geven op het oppervlak van de net gepoetste autolak. 

Indien de microvezeldoek vies is dan is het mogelijk deze te wassen op maximaal 40 graden. Gebruik hierbij géén wasverzachter.

 

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.

Autopoets advies nodig?

Advies nodig over onze Professionele Cartec autopoetsproducten? 

Stuur ons een bericht via whatsapp zodat wij jou de link kunnen toesturen met het juist product!

Telefoon: +31 (0)362 070 070

Info@autopoets.nl

(afhalen niet mogelijk)
Bereikbaar van ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur.

.

Webwinkelkeurmerk

Gratis bezorging

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad)

Vanaf €75,- GRATIS verzonden
binnen Nederland 

Vanaf €100,- GRATIS verzonden
naar België 

De Cartec autopoetsproducten worden gebruikt door autoschadebedrijven, autopoetsbedrijven, autodealers en ook door een groot aantal particulieren.