Cartec 200ml pakket

Totaal autopoets pakket
€ 44,95
Beschrijving

Compleet autopoets pakket vol met Cartec poetsmiddelen! 

Met dit Cartec 200ml poetspakket kunt u de gehele auto onderhouden, zowel het exterieur als het interieur. 

2 microvezel doeken
Een microvezeldoek bevat microvezels, deze zorgen voor een magnetische lading waardoor stof en andere kleine deeltjes makkelijk worden opgenomen. Tevens staat de microvezeldoek bekent om de eigenschap dat hij een groot absorberend vermogen heeft. Gebruik de microvezeldoek om de Cartec Perfect Polish uit te poetsen.

1 washandschoen
Een zachte washandschoen om de auto mee te wassen.

1 zeem in koker
De zeem is een zachte kunststof lap die gebruikt kan worden om gladde oppervlakten schoon of droog te maken. De zeem kan veel water absorberen en is makkelijk uit te wringen.

500ml Cartec Splash Autoshampoo
Cartec Splash Autoshampoo is een actief schuimende en reinigende autoshampoo met een waterafstotend effect. Een speciale combinatie van wasactieve stoffen zorgt voor een goede reiniging en een waterafstotende laag. Hierdoor spoelt het water bij het naspoelen meteen van de auto af waardoor droogzemen bijna overbodig wordt. Cartec Splash Autoshampoo geeft tevens een diepe glans aan de lak.

200ml Cartec Super lakreiniger
Een siliconenvrije lakreiniger speciaal bedoelt om sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde lakken hun originele glans terug te geven. Tevens geschikt voor het verwijderen van lichte spuitnevel en krassen. Cartec Super lakreiniger polijst uw lak zonder krassen, waardoor de lak zijn originele diepe glans terugkrijgt. De Cartec Super lakreiniger is zowel met een poetsmachine als met de hand te verwerken. U heeft de mogelijkheid om voor een extra beschermlaag en hoogglans na te behandelen met Cartec Perfect Polish.

200ml Cartec Perfect Polish
Een speciale combinatie van zeer fijne polish- en hoogwaardige wax ingrediënten die zorgen voor een diepe, duurzame glans en bescherming. Het laat de autolak weer als nieuw stralen en verwijdert zelfs krasjes. De Cartec Perfect Polish is zowel met de hand als met een poetsmachine te verwerken, het is geschikt voor iedere laksoort. Indien u zwaar verweerde lakken wil behandelen is het raadzaam de lak eerst te polijsten met de Cartec Super lakreiniger.

200ml Cartec Glas reiniger
De Cartec Glas reiniger is een sterk geconcentreerd product dat geschikt is voor het snel en grondig reinigen van uw autoruiten. Het verwijdert moeiteloos vuil, vet, nicotine en insecten, bovendien geeft het de ruiten een glans. De Cartec Glas reiniger is geschikt voor industrieel en huishoudelijk gebruik.

200ml Cartec Dash Fresh
De Cartec Dash Fresh is een siliconenhoudende reiniging- en beschermingslotion voor het vernieuwen en reinigen van het dashboard en de kunststof bekleding van portieren. Het product is niet vet en geeft een originele zijdematte glans. Het vinyl en kunststof in uw auto worden weer als nieuw!

200ml Cartec Velgen reiniger
De Cartec Velgen reiniger verwijdert moeiteloos de zwarte remstof en het straatvuil van uw velgen, zelfs als deze sterk verontreinigd zijn!

200ml Cartec Vinyl
De Cartec Vinyl is een siliconenhoudend reiniging- en beschermingsmiddel. Het geeft aan kunststof bumpers, banden en spiegels een nieuw uiterlijk. De Cartec Vinyl zorgt voor een donkere glans van het oppervlak, het droogt snel en is beslist niet vet.

Beoordelingen

vrijdag 17 juli 2015
Inmiddels heb ik mijn tweede pakket besteld. Ik ben er zeer tevreden over. Alles wat je nodig hebt om je auto showroom klaar te maken zit er in en je kan er een aantal poets behandelingen mee doen. Zowel de eerste als de tweede bestelling de volgende dag in huis, top!
Marcel Kolk

Autopoets advies nodig?

Advies nodig over onze Professionele Cartec autopoetsproducten? 

Stuur ons een bericht via whatsapp zodat wij jou de link kunnen toesturen met het juist product!

Telefoon: +31 (0)362 070 070

Info@autopoets.nl

(afhalen niet mogelijk)
Bereikbaar van ma t/m vr 9:00 tot 17:00 uur.

.

Webwinkelkeurmerk

Gratis bezorging

Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad)

Vanaf €75,- GRATIS verzonden
binnen Nederland 

Vanaf €100,- GRATIS verzonden
naar België 

De Cartec autopoetsproducten worden gebruikt door autoschadebedrijven, autopoetsbedrijven, autodealers en ook door een groot aantal particulieren.